LET'S MOVE
Cart 0  0,00
Aangepast: 24/10/2023

Colour Your Moves: introductiesessie ICP-move op het Jeugdsportfeest in Leuven

Afgelopen zondag 22 oktober was ICP-move van de partij op het Jeugdsportfeest van G-Sport Vlaanderen in Leuven om een introductie te geven over onze laagdrempelige bewegingsmethode. In de groep jonge enthousiastelingen bevonden zich vooral leerkrachten bewegingsleer en L.O. die handvaten zochten om hun sport of omnisport beter aanleerbaar te maken aan kinderen of (jong)volwassenen met een beperking.

Zelfs in scholen met aangepaste leermethodieken blijkt het aanleren van specifieke sporten en bewegingen nog niet laagdrempelig genoeg. Ook in de bacheloropleidingen Onderwijs en de specifieke BaNaBa’s wordt er nog te weinig aandacht besteed aan praktische tools om leerkrachten en coaches klaar te stomen om deze kwetsbare doelgroep optimaal te ondersteunen.

We zijn dan ook heel blij dat we deze jongelingen gedurende 2 uren mochten inspireren door de basis van onze methodiek en ons materiaal toe te lichten en ook enkele praktijkgerichte oefeningen aan te stippen. Er kwam veel interessante feedback van de studenten, wat ook voor ons de bijscholing heel leerrijk maakte. We zijn verheugd dat er veel animo is bij deze studenten om de ICP-move opleiding te komen volgen die we in 2024 op zullen organiseren.

ICP-move is zo ingericht dat iedereen er mee aan de slag kan. Het is aanpasbaar aan (bijna) alle sporten of bewegings- en spelmethoden en zet ook de coach aan tot het brengen van creativiteit in de aangeboden bewegingsvorm.

Ben jij ook geïnteresseerd om meer te weten te komen over ICP-move?
Stuur een mailtje naar eric.bortels@gsportvlaanderen.be of sarah@icp-move.com en wij houden jou op de hoogte van de nieuwe opleidingsdata!

Stay on top of our news

Newsletter

Everyone should have the opportunity to exercise!

ICP-Move is customized and easily understandable

Sponsors

chevron-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.