Projecten

Doe mee met ICP-move!

Ben je gepassioneerd door beweging, inclusie en gezondheid?
Wil je een positieve impact hebben op het leven van anderen?

Dan nodigen we je van harte uit om deel te nemen aan onze ICP-move projecten. Of je nu een sportinstructeur, kinesist, revalidatiespecialist, leerkracht, orthopedagoog of gewoon een enthousiaste beweger bent, er is een plek voor jou bij ICP-move.

All-Inclusive Container Challenge

ICP-move in jouw werking, school of gemeente? Een dag inclusief sporten? De sportcontainer komt naar je toe, en daagt iedereen uit het beste uit zichzelf te halen!

All-Inclusive Container Challenge

Buddy Vision Connect

De bionische handschoen die doet bewegen! Samen met een buddy kun je door middel van de bVc zonder contact zelf bewegen! Test jij hem uit?

Buddy Vision Connect

ICP-move App

Een sportapp die iedereen doet bewegen - overal? Met een opbouwend character, van omnisport tot sporspecifiek? Dat is de ICP-move App! Test jij hem ook?

ICP-move App

ICP-move Sportdagen

Ben je klaar om in beweging te komen? Wil je een dag inclusief verschillende sportactiviteiten beleven? Dan zijn de ICP-Move sportdagen iets voor jou!

ICP-move Sportdagen

ICP-move Summercamp

Wil je augustus op sport-vakantie? Wil je van verschillende sporten proeven? En erlangs nog andere activiteiten zoals knustelen, een kwis, etc.? Dan is het ICP-move Summercamp voor jou! Kom je mee?

ICP-move Summercamp