LET'S MOVE
Cart 0  0,00
28/08/2023 - 01/09/2023

Inclusievakantie Maasmechelen: iedereen verdient vakantie!

Vakantiehuis Fabiola
Fabiola 1

Sinds enkele jaren organiseert ICP-move een inclusievakantie in vakantiehuis Fabiola in Maasmechelen. Deze accommodatie is volledig aangepast aan mensen met een beperking en dus perfect om ons een weeklang zonder zorgen te ontspannen.

Deze vakantie is gegroeid uit de groep G-karateka’s van Eric Bortels, die heel graag samen op vakantie wilden gaan om niet alleen hun karate-skills te verbeteren, maar ook samen plezier te maken, in de natuur te verblijven, spelletjes te spelen, te BBQ’en, zingen, knutselen, … en alles wat bij een KAMP komt kijken.

Omdat inclusie betekent dat iedereen welkom is, kan je ook inschrijven als je geen karate beoefent en óók als je geen beperking hebt. Wij willen zoveel mogelijk mensen met en zonder beperking bij mekaar brengen om samen te genieten van een verbindende tijd.

Onze vakantie dit jaar was een groot succes. Volg zeker onze social media om op de hoogte te blijven en zet alvast de inclusievakantie van 2024 in je agenda! (19-23 augustus 2024)

Stay on top of our news

Newsletter

Everyone should have the opportunity to exercise!

ICP-Move is customized and easily understandable

Sponsors

chevron-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.